Compliance i Integritet

Za koncern Volkswagen Compliance (usklađenost) znači: pridržavanje zakonskih zahtjeva, internih politika i propisa, etičkih načela te vlastitih vrijednosti u svrhu zaštite društva i njegovih marki.

Društvo može biti održivo uspješno samo ako posluje u skladu s načelima integriteta, poštuje zakonske odredbe na globalnoj razini te ispunjava preuzete obveze i etička načela. Usklađenost mora biti opće prihvaćena za sve zaposlenike koncerna u koje se ubrajaju i zaposlenici naših društava.

Integritet znači raditi ispravnu stvar iz vlastitog i osobnog uvjerenja - u odgovornosti za tvrtku, za poslovne partnere i kao člana društva.

Stoga integritet i usklađeno ponašanje nisu samo uvjeti koje smo postavili za našu tvrtku već integritet i poštivanje smatramo i sastavnim dijelom naše korporativne kulture.

Kodeks ponašanja

Kodeks ponašanja koji se primjenjuje u cijelom koncernu temelj je za sve odluke koje se donose u društvu te nudi smjernice za etičko ponašanje.

Kodeks ponašanja nam pomaže u poštivanju postojećih pravila i propisa, nudi upute, savjete i podršku u svakodnevnim radnim situacijama i donošenju odluka. Fokus je na odgovornosti svakog pojedinog zaposlenika u pridržavanju pravila etičkog ponašanja.

Otvori kodeks ponašanja

Informacije za poslovne partnere

Kodeks ponašanja za poslovne partnere Volkswagen Koncerna obuhvaća očekivanja koja se postavljaju poslovnim partnerima.

Porsche zastupanje u osiguranju uvijek traži najbolje dobavljače. Osim cijene, glavni kriteriji za odabir dobavljača su kvaliteta, pouzdanost, usluga, trajnost, inovativnost i održivost.

Kako biste unaprijed dobili uvid u okvirne uvjete potencijalne suradnje s nama, u nastavku možete preuzeti Opće uvjete nabave.

Kontakt

Za sva pitanja iz područja usklađenosti možete se obratiti:

Compliance Officer

Tel.: +385 1 5572-571

E-mail: compliance@porsche.hr