Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche zastupanje u osiguranju d.o.o.. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj Smjernici za zaštitu podataka i kolačiće.
Prihvatite i nastavite

Kasko osiguranje vozila

Što pokriva kasko polica?

Kasko osiguranje je vrsta osiguranja koja vozaču donosi dodatnu sigurnost od nepredviđenih troškova.

Kasko osiguranjem pokrivate rizike prometne nesreće, krađe, tuče, požara, eksplozije, manifestacija i demonstracija, razbojstava.

Kasko osiguranje vašeg vozila omogućuje vam da dobijete naknadu za materijalnu štetu na vašem vozilu nastalu u prometnoj nezgodi i onda kada ste vi uzrokovali prometnu nezgodu.

Načini ugovaranja police kasko osiguranja?

Bonus/malus sustav - polica osiguranja se ugovara s bonusom te ovisno o prijavljenim štetama bonus i premija rastu odnosno smanjuju se. Polica se ugovara kao jednogodišnje osiguranje, a uz ugovaranje doplatka za zaštitu bonusa moguće je ugovoriti i višegodišnje osiguranje.

 

Konstantna premijska stopa - polica osiguranja se ugovara sa konstantnom premijskom stopom, isključivo kao višegodišnje osiguranje. Premija je konstantna za cijelo vrijeme trajanja višegodišnje police, bez obzira na broj prijavljenih šteta

 

Što je franšiza?

Franšiza je sudjelovanje osiguranika u šteti u određenom iznosu. Iznos štete koji snosi korisnik ili osiguranik je predmet ugovora o osiguranju.

Može se ugovoriti u novčanom iznosu ili u postotku od štete.